Korte mouwen

Een rompertje is niet weg te denken bij baby’s. Een romper is comfortabel, warm en praktisch! Daarom zijn rompers onmisbaar voor iedere ouder. Hier kunt u handig op inspelen met uw eigen gepersonaliseerde rompers. U kunt uw logo of boodschap mooi laten drukken of borduren.

Modellen

Rompers met korte mouw
Rompers met korte mouwen zijn verkrijgbaar in diverse maten en in de kleuren babyblauw, babyroze, zwart en wit. De rompers zijn vervaardigd van 100% katoen. De gebreide stof is van interlock waardoor een mooie elasticiteit ontstaat. De rompers zijn voorzien van een envelop halsopening en hebben 3 drukknoopjes tussen de benen. De rompers zijn van hoge kwaliteit.

Rompers van biologisch katoen
Biologische rompers zijn GOTS gecertificeerd en vervaardigd van 100% biologisch katoen. De rompers zijn in diverse modellen, kleuren en maten verkrijgbaar. Alle modellen zijn extra zacht en babyvriendelijk. Door de interlock stof zijn de rompers mooi elastisch. Biologische rompers zijn voorgekrompen en van uitstekende kwaliteit en voorzien van een envelop halsopening en 3 bijkleurende drukknoopjes.

Rompers van Creative Shops zijn kwalitatief mooie kraamgeschenken en erg leuk als gift voor uw pas bevallen werkneemster. Of wat denk u van uw klanten? Een kleine attentie met een hoog waarderingsgehalte! De rompers worden binnen 1-2 weken bedrukt bij u geleverd. Uw opdruk kan tot 4 kleuren worden gedrukt. Zelfs full colour prints of foto’s zijn mogelijk. Naast bedrukken kan uw romper ook geborduurd worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden. In ons assortiment vindt u onder andere biologische rompers, rompers met of zonder mouwen, met spaghettibandjes of met polokraagje. En wat denkt u van een romper in combinatie met een babymutsje, slabbetje of sokjes?

Diverse modellen direct leverbaar!

Rompers met korte mouw
Rompers met korte mouwen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De rompers zijn voorzien van een envelop halsopening en hebben 3 drukknoopjes.

Rompers met lange mouw
Rompers met lange mouwen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De rompers zijn voorzien van een envelop halsopening en 3 bijkleurende drukknoopjes.

Rompers zonder mouw
Mouwloze rompers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De rompers hebben een envelop halsopening en 3 bijkleurende drukknoopjes.

Rompers met polokraag
Rompers met een polokraag zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De rompers hebben 2 boordknoopjes in de kleur van de stof en zijn voorzien van 3 bijkleurende drukknoopjes.

Rompers met spaghettiband
Rompers met spaghettibandjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De rompers zijn voorzien van 3 bijkleurende drukknoopjes.

Biologische rompers
Biologische rompers zijn GOTS gecertificeerd en vervaardigd van 100% biologisch katoen. De rompers zijn in diverse modellen, kleuren en maten verkrijgbaar.

Winkelwagen