Rompertjes

Uniek kado met eigen foto en tekst

Ontwerp je eigen rompertje
15.95
Rompertje met eigen foto maken
15.95
Rompertje Baby bear
15.95
Rompertje Beer met ballonnen
15.95
Rompertje Co-piloot
15.95
Rompertje Mini (te combineren met dames t shirt mama)
15.95
Rompertje Olifant
15.95
Rompertje Mama needs coffee
15.95
Rompertje i am (probably) the last one
15.95
Rompertje I only cry when ugly people hold me
15.95
Rompertje I'm the rainbow after the storm
15.95
Rompertje Feetje
15.95
Rompertje Kasteel
15.95
Rompertje Unicorn
15.95
Rompertje alarmklok
15.95
Rompertje Baby boy
15.95
Rompertje Baby girl
15.95
Rompertje I'm the reason we're late
15.95
Rompertje schattig beertje
15.95

Er is een baby geboren, je bent op zoek naar een mooi geschenk. Wat zou een mooi cadeau kunnen zijn? Goed dat je hier bent, want wij hebben het perfecte cadeau voor je. Bedruk een rompertje met eigen tekst, foto of naam en verras de ouders van de baby met jouw persoonlijk ontworpen rompertje. Ideaal om te geven als kraamcadeau.

In ons assortiment vind je rompertjes – zonder opdruk – die je geheel zelf kan ontwerpen met eigen tekst, foto of naam, maar je vindt ook rompertjes met vooraf gemaakte designs die je kan kiezen. Zo zit er altijd een ontwerp bij dat bij jou past. Je doet ook nog eens inspiratie op voor als je nog niet zeker weet wat je wil ontwerpen. En met behulp van onze editor maak je een unieke creatie van jouw rompertje.

Onze rompertjes zijn beschikbaar in 7 kleuren en deze leveren wij direct uit voorraad binnen 48 uur nadat je de bestelling hebt geplaatst. Zo ben jij er zeker van dat jouw rompertje binnen een paar dagen al in huis is.

Verwacht je in jouw omgeving een tweeling? Of misschien zelfs een drieling? Dat maakt het geven van een bedrukt rompertje extra speciaal. Je kunt namelijk unieke ontwerpen maken en in meervoud laten bedrukken. Dit is erg leuk om te zien bij de kleintjes. Het zorgt voor speciale fotomomenten en is voor de baby’s leuk om later op terug te kijken!

Extra cadeautips
Maak je cadeau compleet door bij je rompertje ook een bedrukt slabbetje toe te voegen! Combineer de cadeautjes en je hebt een mooi kraampakket om te geven. Zo maak je van het uitpakken van de geschenkjes een groot feest voor de ouders en je geeft de kleintje(s) een passend en leuk outfit!

Mijn account