With Best Regards

Slabbetjes

Slabbetjes

Uniek kado met eigen foto en tekst

Slabbetje bedrukken
vanaf 14.95
Slabbetje dinosaurus
vanaf 14.95
Slabbetje flamingo
vanaf 14.95
Slabbetje hello summer
vanaf 14.95
Slabbetje Installing muscles
vanaf 14.95
Slabbetje Sushi makes me happy
vanaf 14.95
Slabbetje sweet as can bee
vanaf 14.95
Slabbetje sweet sweet summer
vanaf 14.95
Slabbetje Welcome Baby roze
vanaf 14.95

Zoek je een leuk en uniek cadeau voor een baby? Een cadeau waarvan je weet dat geen enkel maaltijd meer hetzelfde zal zijn voor de kleine? Bedruk dan een slabbetje en maak er een originele creatie van door een eigen tekst, foto of naam toe te voegen. Het perfecte cadeau voor als je op kraamvisite gaat.

We hebben slabbetjes met diverse vooraf gemaakte ontwerpen, zoals afbeeldingen van een flamingo en een dinosaurus. Maar ook leuke teksten als ‘’Installing muscles’’ en ‘’Hello Summer’’. Je kan al onze ontwerpen bewerken om er een persoonlijke creatie aan te geven, maar je kunt er ook voor kiezen om geheel zelf een slabbetje zonder opdruk te designen. Hier kan je dan een eigen tekst, foto of naam aan toevoegen.

Met ons uitgebreide assortiment zit er altijd wel iets leuks bij dat bij jou past. Zo kun je tegelijkertijd inspiratie opdoen voor als je nog niet zeker bent wat je wil gaan ontwerpen. De editor op onze webshop helpt jou om eenvoudig de mooiste creaties te maken. Ben je tevreden met het ontwerp? Dan bedrukken wij deze voor jou met alle liefde en zorg.

Wil je meerdere slabbetjes als cadeau geven, voor bijvoorbeeld een twee- of drieling? Wat tof! Het geven van een slabbetje wordt dan extra speciaal. Je kan unieke ontwerpen creëren en in meervoud laten bedrukken. Je zorgt niet alleen voor meerdere feestjes bij dezelfde maaltijd, maar ook voor speciale fotomomenten. Leuk om later op terug te kijken voor zowel de ouders als de kinderen.

Extra cadeautips
Maak je cadeau compleet door bij je slabbetje ook een bedrukt rompertje toe te voegen! Combineer de cadeautjes en je hebt een mooi kraampakket om te geven. Zo maak je van het uitpakken van de geschenkjes een groot feest voor de ouders en je geeft de kleintje(s) een passend en leuk outfit!

Mijn account