Schort bedrukken

Uniek kado met eigen foto en tekst

Kinderschort (volledig printbaar)
19.95
Volwassen schort (deels printbaar)
21.95
Volwassen schort (volledig printbaar)
23.95
Premium deluxe schort
32.95

Ben jij op zoek naar het perfecte cadeau voor iemand die het liefst de hele dag in de keuken staat? Iemand wiens kookkunsten ervan af spatten en die altijd een overheerlijk gerecht op tafel tovert? Verras dan de chef-kok met een passend en origineel cadeau; bedruk een schort met eigen tekst, foto of naam. Een gift om je vingers bijna bij af te likken!

Een tekst, foto of naam toevoegen is eenvoudig zelf te doen met behulp van de editor op onze webshop. Je kunt je eigen tekst of foto plaatsen, maar voor inspiratie hebben wij ook een aantal designs voor je klaarliggen.  Dit kan bij alle schorten. Wij hebben zelfs schorten welke van rand tot rand volledig aan de voorkant printbaar zijn. Zo maak je de meest creatieve ontwerpen en kan je jouw creativiteit een ongelimiteerde hoofdrol laten spelen in het ontwerpproces.

Een schort bedrukken voor de hele familie
Bedruk een schort voor de hele familie. Leuk voor moeder, vader en de kinderen. Zo koken mama, papa en de kids in dezelfde stijl. Samen met elkaar gezellig in de keuken en lekker smullen van het heerlijke eten.   Gezamenlijk de lekkerste maaltijden voorbereiden in een passende outfit.

Een schort bedrukken voor hem en haar
Ga je binnenkort samenwonen of ga je binnenkort lekker bij vrienden eten? Neem dan een leuk cadeau mee. Een schort volledig gepersonaliseerd naar jouw wensen. Een echte verrassing. Maak een feestje in de keuken met een bedrukt schort voor je partner, je vrienden en jezelf. Je kunt passende ontwerpen maken met teksten als ‘’keukenprins(es)’’, ‘’King’’ en ‘’Queen’’.

Kookcursus
Ga je met elkaar gezellig koken en een kookcursus volgen of geven? Dan kun je deze kookcursus een persoonlijke ervaring door een schort te bedrukken met een eigen logo, naam of tekst. Zo kan iedereen smaakvol zijn of haar kooktechnieken verbeteren. Een creatieve manier om je visitekaartje mee af te geven.

Mijn account