Schort bedrukken

Merk:
Wissen
    Reset Opties

21.95

Beschrijving

Wat hebben spaghetti, rijst met kip, lasagne, BBQ en gepofte aardappelen met elkaar te maken? Voor zover wij weten niets, behalve dat het allemaal gerechten zijn die makkelijk naar binnen gaan. Maar, als jij deze gerechten nog niet maakt in een zelfontworpen keukenschort, dan wordt dat wel hoog tijd! Zoek je toevallig nog een cadeau voor jezelf of een keukenprins(es)? Laat dan een gepersonaliseerd schort bedrukken voor de chef-kok. Met dit presentje breng je meer plezier in de keuken. Onze schorten kan je op verschillende momenten cadeau geven, zoals de verjaardag van de ontvanger, tijdens Kerst of gewoon aan iemand die graag in de keuken staat en de heerlijkste gerechten op tafel weet te toveren.

Via de editor op onze webshop creëer jij de mooiste keukenschorten. Voeg een eigen foto toe en schrijf je eigen teksten of zet de naam neer van de ontvanger. Maak er een unieke en supertoffe creatie van door je persoonlijke design te ontwerpen. Je kunt ook kiezen uit vooraf gemaakte afbeeldingen die wij voor jou hebben uitgekozen. Deze kun je direct gebruiken. Is jouw schort kant-en-klaar voor gebruik? Dan hoef je alleen nog te bestellen en wij zullen jouw keukenschort handgemaakt, met alle liefde, zorg en aandacht bedrukken.

Samen koken met jouw kinderen

Staat mama of papa graag met de kids de allerlekkerste gerechten voor te bereiden in de keuken? Laat dan een schort bedrukken voor kinderen. Zo maken jullie samen de heerlijkste gerechten in een speciale en matching outfit. Zet de keukenwekker maar vast aan, want jouw keukenschort laat niet lang op zich wachten. Eenmaal besteld heb jij deze al binnen 48 uur in huis. Dat wordt al binnen no-time samen de heerlijkste gerechten serveren. Bon appetit!

Zakelijk

Wil je dames- en/of herenschorten in grotere aantallen bestellen met een bedrijfslogo? Dan zijn wij je graag van dienst. Neem contact op met onze zakelijke afdeling en dan helpen wij je verder.

Informatie over dit product

Kleuren

Wit, Zwart, Grijs, Rood, Navy, Royal Blue

Was instructie

Zakelijke aanvraag of grotere aantallen?

Wil je deze gift in grotere aantallen bestellen? Neem dan direct contact met ons op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

088 - 77 88 88 8

maandag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00

Offerte aanvragen

Naam(Vereist)

Upload hier je logo

Mijn account